Το εστιατόριο Tudor Hall του Ξενοδοχείου King George, συνεχίζοντας την επιτυχημένη σειρά μοναδικών εμπειριών γύρω από τον κόσμο του κρασιού που διοργανώνει, αυτή τη φορά υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Biondi-Santi.

 

O Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης με επίτιμο καλεσμένο τον Giovanni Lai, Export Manager του θρυλικού οινοποιείου, αναλαμβάνουν να σας «ξεναγήσουν» στις 20/4 σε μια από τις μεγαλύτερες οινοπαραγωγικές ζώνες στον κόσμο και σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι στο μαγευτικό Montalcino της Τοσκάνης και τους δημοφιλείς αμπελώνες του.

 

 

Η ιστορία ξεκινάει το 1888 όταν ο Clemente Santi μαζί με τον ανιψιό του Ferrucio Biondi Santi καλλιέργησαν την πρώτη σοδειά Brunello στην ιστορία. Το πάθος και η ευφυΐα τους οδήγησαν στη δημιουργία του Brunello di Montalcino, ενός από τα πιο περιζήτητα κρασιά διεθνώς. Η γαστρονομική παράδοση και τα μοναδικά αρώματα του Montalcino ενέπνευσαν τον Executive Chef, Αστέριο Κουστούδη, ο οποίος έχει σχεδιάσει ένα μενού γευσιγνωσίας έξι σταδίων (290 ευρώ/άτομο), που υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις του κρασιού (ετικέτες: Rosso di Montalcino, 2019, Brunello di Montalcino, 2017, 2011, 2009, Brunello di Montalcino Riserva, 2016).

Info

Tudor Hall, Ξενοδοχείο King George

Βασιλέως Γεωργίου 3Α, πλ. Συντάγματος

210 3330748

20/4 στις 20.30