Ο αγαπημένος, και του ελληνικού κοινού, δημιουργός, παραγωγός, DJ, συνθέτης Seba Campos έχει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, το “Paloma”, με τη συμμετοχή του γνωστού Αργεντίνικου ντουέτου Kermesse.

To “Paloma” περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν τον Seba αγαπημένη επιλογή: αιθέριος ήχος, καλοκαιρινό groove , ταξιδιάρικη διάθεση. Τραγούδια όπως το “Canto Al Sol”, το “Hijos De La Tierra”, η συνεργασία με τη Μαρία Παπαγεωργίου στο “Pandora” ή και αυτή με τον επίσης αγαπημένο Gizmo Varillas στο “Lluvia” είναι τραγούδια που ακούστηκαν, αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να ακούγονται μετά μανίας.

Ο Seba Campos είναι μουσικός που κατάγεται από τη Χιλή, τα τελευταία χρόνια ζει στη κεντρική Ευρώπη και είναι ο συνδιοργανωτής των πάρτι ORGANICA που περιοδεύουν από πόλη σε πόλη. Στη μουσική ανακατεύει περίτεχνα παραδοσιακές φόρμες της λατινικής Αμερικής με electronica ήχους, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό κοκτέιλ.

Vasilikí – Cheri Cheri Lady

Ανακαλύψτε τη Vasilikí και ακούστε τη διασκευή της στο “Cheri Cheri Lady”, μια dream/retro pop εκδοχή της επιτυχίας των Modern Talking από τα αγαπημένα ‘80s. Το τραγούδι με την ονειρική του ατμόσφαιρα θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις και η φωνή της Vasilikí θα σας μαγέψει. Και αυτή η διασκευή είναι η αρχή, ανοίγει το δρόμο για τα δικά της, πρωτότυπα τραγούδια που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά…

George Toro – Before Sunrise

 

FOLLOW TRAVELMYDAY ON INSTAGRAM

https://www.instagram.com/djmanosathinaios/