Για ακόμη μία χρονιά, από την γωνία της πιο κεντρικής πλατείας της Αθήνας, μύρισε Χριστούγεννα. Τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία & King George έχουν φροντίσει να ζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να μας ταξιδέψουν. Οι αγαπημένοι Καρυοθραύστες στέκονται στην είσοδο καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και μόλις οι πόρτες ανοίξουν την παράσταση κλέβει το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χώρο του λόμπυ. Τους υπόλοιπους χώρους κοσμούν μοναδικά στολίδια σε διάφορα σχέδια, προσδίδοντας μια νότα μαγείας και λάμψης!

Στο ανακαινισμένο concept store GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία οι ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων και συνθέσεων είναι αμέτρητες! Εκεί θα βρείτε επίσης τα διάσημα γλυκά, σοκολατάκια, κέικ και macaron που επιμελείται ο βραβευμένος Γάλλος pastry chef Arnaud Larher.

Η ‘KG Perfumery’ στην είσοδο Ξενοδοχείου King George διαθέτει αρώματα υψηλής ποιότητας, έτοιμα να συσκευαστούν και να παραδοθούν στους αγαπημένους μας!

Στο πιο κοσμοπολίτικο lounge της πόλης, το Winter Garden, έχει στηθεί και φέτος ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές γλυκών! Συνοδέψτε τα με καφέ, ζεστή σοκολάτα ή με μία από τις 20 διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού.

Την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επισκεφθείτε τα εστιατόρια

GB Roof Garden και Tudor Hall και απολαύστε παρέα με φίλους και οικογένεια τη θέα της γιορτινής Αθήνας και τις ξεχωριστές γεύσεις των μενού που έχει επιμεληθεί ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης.

Εξερευνήστε περισσότερα: Christmas Festivities at Hotel Grande Bretagne & King George

Τέλος, εκμεταλλευτείτε τα εορταστικά πακέτα διαμονής που προσφέρουν τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία και ζήστε αξέχαστες στιγμές και εξαιρετικές υπηρεσίες. Δείτε τις φετινές προσφορές:

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

King George Hote