Ένα sneaker με τη σφραγίδα των adidas Originals που γίνεται σύμβολο μέγιστης άνεσης.

Τα adidas Originals παρουσιάζουν το Nite Jogger, ένα sneaker με πρωτοποριακό design που συνδυάζει iconic στοιχεία του παρελθόντος με τη σύγχρονη αισθητική. Αντλώντας έμπνευση από την ανακλαστική τεχνολογία του brand, ο σύγχρονος σχεδιασμός του sneaker αποτυπώνει μια εξελιγμένη προσέγγιση του ρετρό style, ειδικά διαμορφωμένη για τους creators του σήμερα που ακόμα και η νύχτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει, το Nite Jogger εμπνέεται από το παρελθόν και οπλίζεται με την ανακλαστική τεχνολογία, δίνοντας έτσι ένα street style twist που σίγουρα θα εμπνεύσει τους creators & την sneaker κουλτούρα. Η ανακλαστική τεχνολογία κυριαρχεί στο νέο sneaker και ενισχύει την λάμψη του στο σκοτάδι. Ανακλαστικές λεπτομέρειες βρίσκονται στα κορδόνια, στις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas, στη φτέρνα αλλά και στις επενδύσεις του παπουτσιού, συνδυάζοντας την τεχνολογία με το πρωτοποριακό design για όλους τους creators που γνωρίζουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσουν το όραμά τους.

Το επάνω μέρος είναι φτιαγμένο από νάιλον ripstop, μαλακό mesh και σουέτ επενδύσεις. Η χαρακτηριστική τεχνολογία BOOST της adidas βρίσκεται στη σόλα του παπουτσιού, η οποία είναι υπερυψωμένη για άνεση και κατασκευασμένη για νυχτερινές εξερευνήσεις.

Επαναπροσδιορίζοντας το αρχικό colorway του Nite Jogger, το ανανεωμένο sneaker παρουσιάζει ένα μαύρο επάνω μέρος με έντονες πορτοκαλί αντιθέσεις. Η σόλα προέρχεται από το πρωτότυπο sneaker και αποδεικνύει ότι το παρελθόν αποτελεί έμπνευση για το μέλλον. Σχεδιασμένο για την αδιάκοπη αναζήτηση της δημιουργικότητας και μακριά από τους περιορισμούς της ημέρας, το Nite Jogger είναι ένα sneaker που πραγματικά ξεχωρίζει, με το μήνυμα «the speed of nite» γραμμένο σε κώδικα μορς στην σόλα του.

Ανακάλυψε το νέο Nite Jogger στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneaker stores και στο adidas.gr, από τις 12 Ιανουαρίου.

Για περισσότερα νέα, μείνε συντονισμένος στη Facebook Page των adidas Originals καιστο @adidasoriginals στο Instagram.